Skip to content

I dagene torsdag 28. sept. kl. 17.00 til mandag den 2. okt. kl. 05.00 kan du desværre ikke tilmelde dig vores kurser, arrangementer m.m., da vi opdaterer hjemmesidens bagvedliggende systemer. Beklager din ulejlighed.

Anders og Bent Bro

Anders og Bent Bro

Anders er nævnt først, fordi han uden tvivl er det største musiske talent af disse to herrer i denne konstellation mellem to Broer. Anders er journalist på TV MIDTVEST, hvor han blandt andet er den ene del af duoen, der kører landsdelen tynd med Vibeke Nipper i FOTOVOGNEN. Han har spillet og sunget siden han var helt lille. Han spiller på klaver, keyboard, harmonika og guitar. Ud over at spille med ”den gamle” er Anders også̊ en fjerdedel af gruppen FÆTTERS.

Bent Bro har i 35 arbejdet med – og for – fiskerne fra Thyborøn Havns Fiskeriforening. Siden 1981 har han været medlem af TØRFISK, hvor han efter 42 år gik i land i 2023.

Anders og Bent Bro har spillet sammen i 15-20 år – og mens Anders mestrer flere instrumenter, holder Bent sig til sin guitar – sin trofaste følgesvend siden 1969, hvor han modtog den første undervisning. Det er også̊ Bent, der forestår snakken og introduktionen til sangene, hvor flere nok også̊ vil mene, at snakketøjet er bedre end ”spilletøjet”. Anders og Bent Bro vil tage publikum med på en sejltur i sang og musik med fortællinger fra det vestjyske område.

Der indgår altid flere fællessange, så publikum også̊ bliver en aktiv del af koncerten. Altså̊ kort sagt: Et liv i fisk og musik mellem to Broer.