Skip to content

Herreretter

Vi jonglerer med smør, fløde, krydderier og andre lækre sager,

og vi vil hellere ha' den gode, frække smag end tænke på fedtprocenten. Der laves finere mad, hvor alle kan være med.

Det kan være en god idé at medbringe et forklæde. 

Udgifter til råvarer er ca. 60,- kr. pr. deltager pr. gang og afregnes direkte med underviseren. Det kan være en god idé at medbringe et forklæde. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 24.08.2021 18:30-21:30 Skalmejeskolen Hans Truelsen
2 Tirsdag 14.09.2021 18:30-21:30 Skalmejeskolen Hans Truelsen
3 Tirsdag 05.10.2021 18:30-21:30 Skalmejeskolen Hans Truelsen
Se alle Se færre
Hans Truelsen underviser ved FOF Herning

Hans Truelsen

Jeg hedder Hans Truelsen og er oprindelig uddannet skibskok. Jeg har sejlet i handelsflåden i 6 år og efterfølgende arbejdet som kok i Vestjylland i 9 år.
Sideløbende med mit arbejde som kok har jeg undervist i finere madlavning i Esbjerg i mere end 10 år.

Jeg har også gennem flere år arbejdet med gastronomisk teambuilding for private firmaer, lægehuse og skoler.
I min fritid er jeg ivrig lystfisker, jæger og ikke mindst passioneret buejæger.

Jeg har derfor en særlig kærlighed til tilberedning af fisk, vildt og hvad naturens spisekammer eller kan byde på.