Skip to content

Kontoret holder sommerferie lukket i uge 27-31. Du kan stadig tilmelde dig alle vores spændende kurser til efteråret her på siden. Vi ønsker alle en rigtig god sommer.

Tilmeld nyhedsbrev
Lær at spille banjo og ukulele i FOF

Guitar, el. guitar, basguitar eller banjo

Er du helt nybegynder, lærer jeg dig et basalt kendskab til instrumentet, så vi hurtigst muligt kan få dig i gang med at spille. Hvis du har tidligere erfaringer med dit instrument, så vil jeg også høre dig spille og jeg vil lære dit niveau at kende for at vide hvor vi skal starte fra.

Jeg underviser altid i det tempo du giver udtryk for der er passende for dig. Har du en bestemt genre de gerne vil lære om, tager vi udgangspunkt i det, for at gøre undervisningen mest spændende. 

Dit endelige tidspunkt i ovenstående tidsinterval aftales med underviser efter din tilmelding/inden din opstart.

Individuel undervisning i 30 minutter.

Information

  • Dato 22.08.2024-28.11.2024
  • Adresse FOF Kursuscenter
    Torvet 12
    7400 Herning
  • Lokale Mozart, 1. sal
  • Bemærkninger Dit endelige tidspunkt i ovenstående interval bekræftes ud efter din tilmelding/inden din opstart. Der undervises i 30 minutter.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 22.08.2024 19:30-20:30 FOF Kursuscenter Zourab Chatberachvili
2 Torsdag 29.08.2024 19:30-20:30 FOF Kursuscenter Zourab Chatberachvili
3 Torsdag 05.09.2024 19:30-20:30 FOF Kursuscenter Zourab Chatberachvili
Se alle Se færre
Underviser ved FOF Herning

Zourab Chatberachvili

Jeg er uddannet professionel musiker fra Tbilisi Musikkonservatorium (Georgia) Jeg har undervist alle aldre og niveauer og kan hjælpe med at udvikle den enkelte elevs færdigheder på instrumentet. Jeg har flere års undervisningserfaring og underviser stadig på forskellige musikskoler
Jeg arbejder selv med følgende  musik: rock, pop, New country, blues, jazz, latin, folk og lignende.

Første gang vil vi tale om de forventninger og ønsker som du har og herefter tilrettelægger vi sammen undervisningsforløbet. Der kunne indgå ønsker til musik og genrer, som vi sammen arbejder frem imod. Jeg starter undervisningen ud fra din erfaring og dit niveau. Du skal have din guitar med.