Skip to content

Quindekoret

At synge i kor er godt for stemmen, for åndedrættet, for humøret. Du oplever glæde ved at synge sammen med andre!

Vi vil synge en blanding af pop, viser, nyere salmer, årstidssange m.m. Sange der klinger og swinger - sange vi synger 1-3 stemmigt. Der vil hver gang være opvarmning af stemmerne. Du behøver ikke kunne noder for at være med, men et stabilt fremmøde er rart for alle. Er du glad for at synge, og har du lyst til at være med i et dejligt sang-fællesskab så tilmeld dig.

Der må påregnes udgifter til kopier, ca. 35- kroner


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 27.09.2021 18:30-20:30 Fredens Kirke Marianne Kring
2 Mandag 04.10.2021 18:30-20:30 Fredens Kirke Marianne Kring
3 Mandag 11.10.2021 18:30-20:30 Fredens Kirke Marianne Kring
Se alle Se færre
Marianne Kring underviser ved FOF Herning

Marianne Kring

Præsentation af Marianne Kring, leder af koret: ”Quindekoret”

Sang og musik har altid været en stor del af mit liv. Jeg er pædagog uddannet og har oveni en efteruddannelse for musikskolelærere. I mange år har jeg undervist børn på musikskoler og aftenskoler. Derudover har jeg gennem tiden haft flere voksenkor.

Efter i 7 år at ha’ haft et kor for både mænd og damer var tiden inde til at prøve noget nyt. ”Quindekoret” blev derfor i 2013 en realitet. Koret består af ca. 28 voksne piger, som hygger sig med at synge. Der er ingen tvivl om, at dét at synge gør noget ved os. Til kor spiller jeg klaver til sangene!

 

 

Udtalelser fra deltager i koret "Sangpigerne":

Anette udtaler:
Lige fra den første aften har jeg virkelig bare nydt at være en del af dette kor.

Allerede i opvarmning af stemmer spreder glæden og smilene sig hos alle – og det skyldes først og fremmest vores korleder Marianne. Altid velforberedt og med små kvikke bemærkninger. Det kan vi kun blive i godt humør af. Marianne er super til at lede koret og få alle til at føle sig godt tilpas.

Valg af sange i løbet af sæsonen har virkelig også levet op til mine forventninger. Marianne har formået at finde sange i forskellige genrer. Og at vi både har sunget kendte og mindre kendte har gjort det endnu mere spændende. Det har ligeledes været en spændende udfordring at synge flerstemmigt.

 ”Quindekoret” er et kor hvor alle med lyst til at synge kan være med. Uanset alder.

 Det er kun til at blive i godt humør af, også på de dage hvor det ellers har været gråvejr.

At ha’ sunget med i dette kor, har virkelig givet mig endnu mere lyst til at synge. Derfor ser jeg allerede frem til en ny sæson.

 

Else udtaler:
Marianne er altid glad og positiv! Hun er rigtig god til at få alle med både i undervisningen, men også i pausen hvor der er en god snak på kryds og tværs af alder.

Jeg er bare rigtig glad når jeg skal til sang hos Marianne og rigtig glad i sindet når jeg går fra kor. Tiden flyver af sted når tiden går med sang.