Skip to content

Kontoret holder sommerferie lukket i uge 27-31. Du kan stadig tilmelde dig alle vores spændende kurser til efteråret her på siden. Vi ønsker alle en rigtig god sommer.

Tilmeld nyhedsbrev
Korsang i FOF

Sang for mennesker med KOL el. andre luftvejslidelser

FOF Herning har, som et af de få steder i landet, oprettet et kor for personer med KOL (kronisk obstruktiv lungesygdom) og andre luftvejslidelser.

Erfaringerne med korsang for mennesker med KOL viser, at det giver øget velvære og styrker vejrtrækningen og så bliver de fleste mennesker generelt bare i rigtig godt humør af at synge.

Der er ingen krav til sangevner for at deltage. Om du aldrig før har haft en tone i livet, kun synger i badet eller har sunget altid er ikke afgørende.

Alle er velkomne.

Om koret: Vi vil starte med nogle gode opvarmningsøvelser, vejrtrækning og sang, der i længden vil gøre det nemmere at kontrollere luften. Der er plads til at være, som du er, og vi holder de pauser, der er nødvendige.

Vi skal synge meget blandet, både nyere og ældre sange, dansk og engelsk, arrangeret specielt til koret, så alle kan være med (pop, let rock, viser og jazz)

Så riv 1½ time ud af kalenderen om ugen og kom og vær med. 

Der vil være en egenbetaling til kopiering af sangmappe på ca. 150 sider.

FOF Herning samarbejder med lungeforeningen på dette hold. 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 19.08.2024 10:00-11:50 Fuglsangsø Centret Bente Busk
2 Mandag 26.08.2024 10:00-11:50 Fuglsangsø Centret Bente Busk
3 Mandag 02.09.2024 10:00-11:50 Fuglsangsø Centret Bente Busk
Se alle Se færre
Bente Busk

Bente Busk

Jeg hedder Bente Busk. Jeg har i mange år beskæftiget mig med korsang og ikke mindst fællessang. Jeg har fra 1977-2015 været folkeskolelærer, og fra 2001 til 2018 var jeg samtidig leder af kulturmødestedet Bakkehuset i Ikast. I dag er jeg pensioneret og bruger min tid på at synge fællessang i forskellige sammenhænge og holde foredrag om den danske sangskat. Jeg har mine rødder i højskolemiljøet og er særdeles glad for den nye højskolesangbog. For mig er det at synge, det bedste man kan gøre for sin fysiske og mentale tilstand. Man kan simpelthen ikke være sur, når man synger sammen med andre.
Jeg glæder mig til at møde jer og vil gøre mit allerbedste for at skabe nogle gode timer.