Skip to content

Kontoret holder sommerferie lukket i uge 27-31. Du kan stadig tilmelde dig alle vores spændende kurser til efteråret her på siden. Vi ønsker alle en rigtig god sommer.

Tilmeld nyhedsbrev

Solosang

Alle kan synge! Og alle kan blive bedre til at synge!

Uanset dit niveau kan du forbedre din sang og din kropskontrol.

Hos uddannet sanglærer Hanne Bødtker får du et personligt forløb afpasset til dig, hvor vi i en afslappet atmosfære arbejder med din vejrtrækning og støtte, din klang og dit udtryk.

Det er muligt at arbejde med de fleste genrer.

Dit endelige tidspunkt i ovenstående tidsinterval aftales med underviser efter din tilmelding/inden din opstart.

Individuel undervisning i 30 minutter.

 

Information

  • Dato 19.08.2024-25.11.2024
  • Adresse FOF Kursuscenter
    Torvet 12
    7400 Herning
  • Lokale Beethoven, 1. sal
  • Bemærkninger Der undervises kun i solosang på dette hold. Dit endelige tidspunkt i ovenstående tidsinterval aftales med underviser efter din tilmelding/inden din opstart. Der undervises i 30 minutter.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 19.08.2024 18:30-20:00 FOF Kursuscenter Hanne Nørtoft Bødtker
2 Mandag 26.08.2024 18:30-20:00 FOF Kursuscenter Hanne Nørtoft Bødtker
3 Mandag 02.09.2024 18:30-20:00 FOF Kursuscenter Hanne Nørtoft Bødtker
Se alle Se færre
Hanne Bødtker underviser ved FOF Herning

Hanne Nørtoft Bødtker

Født i 1970 og er diplomuddannet i klassisk sang fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2005, hvor jeg har studeret hos Helge Frees Christiansen og Dorthe Steengaard. I de senere år har jeg ind imellem fået timer hos sangpædagog Kirsti Rix Forsman, som har arbejdet tæt sammen med Oren Brown. Jeg har undervist i sang siden 2005. 

Fra 1993 til 1996 har jeg undervist børnehold og et enkelt handicaphold på Struer Musikskole. Jeg underviser nu på 12. år børnehold på Herning Musikskole.  I 1996 blev jeg færdig uddannet pædagog fra Holstebro Pædagogseminarium med speciale i ligeværdig dialog. 

Desuden har jeg adskillige gange optrådt på TV og i radioen og medvirket ved utallige Gudstjenester, sognearrangementer, jubilæer, private arrangementer m.v. med et meget blandet repertoire. 

Kig evt. forbi min hjemmeside Hannesynger.dk

Udtagelser 

Det har været en fornøjelse at blive undervist af dig. Du har mødt mig lige på det niveau jeg er. Før jeg mødte dig kunne jeg ikke synge en hel sang, tonerne knækkede. Du har lært mig vejrtrækning der bruges til sang og løsnet op i mine spændinger i omkring halsen. Nu kan jeg synge med på fællessang og det er jeg dybt taknemmelig for. Vil glæde mig til at lære mere næste sæson.

Ann

 

At gå til sang hos Hanne er at give sig selv et nyt redskab, en måde at åbne op for sig selv og arbejde med "skjulte" hæmninger. Hannes altid gode humør og åbenhed smitter og gør ens sangrejse et trygt sted at begynde i.

Tanja

 

Jeg har gået til undervisning over flere år, og min intention var at styrke min stemme, sangteknik og variation på de sange, jeg bedst kunne lide at synge. Jeg har prøvet alt fra opera, musical, jazz og pop, og det har været meget givende at få feedback løbende på detaljer, som kunne forbedres, og få den bevidsthed på stemmebrug, jeg søgte efter. Det har styrket min stemme og givet mig en fornyet glæde ved sang og det den kan.

Karin-Cecilie

 

Jeg er rigtig glad for at gå til solosang hos Hanne. Det har givet mig meget mere og andet, end jeg havde forventet. Hanne har en legende, kreativ tilgang til undervisningen og vores samspil, således at jeg ret hurtigt følte mig tryg i at udfolde mig, selv i uvante øvelser.

Solosang giver mig adgang til at mærke mere af min styrke og kraft indefra og ud. Jeg vil helt klart fortsætte min udvikling i samarbejde med Hanne. Hun er god til at mærke, hvornår der skal skrues på udfordringen, og hvornår vi skal stoppe, mens legen er god. Jeg har opdaget, at stemmen virkelig er et helkropsinstrument, der giver sved på panden og en fed energi efter hver session. Tak!

Vivian

 

Kære Hanne. Som du ved, har jeg pga. grøn stær måtte melde mig ud af symfoniorkesteret og kor. Det var virkelig nedtur. Men så begyndte jeg at gå til sang hos dig. Det blev jeg hurtigt meget glad for. Det gav mig noget af livskvaliteten tilbage. Du er en meget kompetent sangpædagog og jeg glæder mig altid til at synge hos dig. Hjertelig tak for det.

Svend