Skip to content
Japansk FOF Herning

Japansk til rejsebrug

Der er flere og flere danskere der rejser til Japan

og får interesse for japansk kultur - både det moderne og det traditionelle.

På dette kursus fokuseres der på japansk undervisning på begynderniveau, og der lægges vægt på det mundtlige.

Samtidig bliver du introduceret til japansk kultur og samfundsviden.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 06.09.2021 17:00-18:40 FOF Kursuscenter Yuka Baggesen
2 Mandag 13.09.2021 17:00-18:40 FOF Kursuscenter Yuka Baggesen
3 Mandag 20.09.2021 17:00-18:40 FOF Kursuscenter Yuka Baggesen
Se alle Se færre
Yuka Baggesen underviser ved FOF Herning

Yuka Baggesen

Yuka Baggesen.

Jeg er dansk gift og jeg har boet i Danmark i 15 år.

Jeg har længe ønsket mig til at være en del af forbindelsen mellem Danmark og Japan. Det er derfor vil jeg gerne undervise japansk.

Jeg kommer fra Fukuoka i den sydlige del af Japan, og jeg er stolt af min nationalitet fordi vi har en smuk kultur (og madkultur). Japanere er kendt for deres loyalitet, dygtighed, kreativitet og høflighed.

Jeg har læst Engelsk som hovedfag i Fukuoka Jo Gakuin University College i Japan. Derudover har jeg haft forskellige fag på University College som sociologi, antropologi, psykologi osv. Her i Danmark har jeg læst HGS på Holstebro Handelsskole og Design teknolog på international linje på Teko.  Hvis du vil læse mere om mig, er du velkommen til at besøge min blog www.rinanika.com

Jeg vil gerne lytte til Jeres ønsker til undervisningen, så vil jeg bruger Jeres ideer og ønske til min undervisning.  Jeg vil også gerne udnytte mine kreative ideer til min undervisning.

På begynder hold vil jeg fokusere mest på den mundtlige del af japansk. På dette hold kan du også lære Hiragana (basis bogstaver på Japansk).  Du vil kunne lære at hilse og kommunikere på turist niveau.  Derudover vil du få et indblik i japansk kultur og samfund.  

På avanceret hold vil undervisningen være fokuseret på både det mundtlige og skriftlige japansk. På dette hold vil du kunne lære nogle regler i at kommunikere på japansk og fører korte samtaler omkring specifikke emner, eksempelvis forretningskommunikation. Du vil også blive introduceret til det japanske skriftsprog (Hiragana, Katakana, Kanji). Du vil blive undervist i at kunne læse/forstå simple dokumenter, breve og lignende. Derudover vil du få et indblik i japansk kultur og samfund.   

Endvidere underviser jeg i kalligrafi - både med dansk tekst og med japanske ordsprog og billeder, japansk lavning og flere forskellige former for håndarbejde, blandt andet strikning. I må meget gerne se min Instagram "rinanikamama" så kan I se hvad jeg laver.