Skip to content
Sans skoven | FOF Københavns Omegn

Sans skoven - finurlige fortællinger og sjov naturvidenskab

Hvordan snakker træer sammen? Hvad spiser og drikker de? Sover de om natten?

Alle de spørgsmål, får du svar på når vi tager på fortællerejse i Hareskoven med fokus på fortællinger, naturvidenskab og fælles opdagelser. Gennem forundring og finurlige små historier involverer vi alle vores fem sanser og udforsker nogle af træernes mange hemmeligheder. 

Turen er baseret på 19 års erfaring med kulturformidling og historiefortælling for børn og familier. Viden og fortællinger fra bl.a. bestseller bøger af den tyske skovfoged Peter Wohlleben og Anders Kofoed.

For familier med børn fra 5-8 år.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 03.10.2021 13:00-15:35 Bryggeri Skovlyst Mette Sahl Larsen
Mette Sahl | FOF Københavns Omegn

Mette Sahl Larsen

Mette har arbejdet med litteratur i 20 år som fortæller, underviser og på biblioteker og er uddannet i "Guidet fælleslæsning", "Rituel dans og fortælling" og certificeret Qi Gong instruktør hos "Qi Gong Zen." Hun underviser hos FOF og i Hareskoven i Qi Gong samt i åndedrætsøvelser og meditationer.
I Fælleslæsning guider hun samtalerne om hvordan vi oplever litteraturen i forhold til vores liv. for børnefamilier fortæller hun gode historier, leger og danser med børnene.

I Qi gong lægger hun vægt på at instruere øvelserne, så alle kan være med. Mange af kursisterne oplever at de hurtigt kan lære øvelserne og  integrere nogle af dem i deres hverdag.