Skip to content

Covid-19 retningslinjer

Som følge af Regeringens seneste udmeldinger forlænges lukkeperioden frem til den 21. maj 2021. Du skal ikke møde op til almen undervisning og kurser hos FOF Københavns Omegn i perioden frem til den 21. maj. Udendørs hold må dog gerne afholdes.

Åben for deltagelse på udendørs hold, byvandringer og online hold

Hos FOF Københavns Omegn følger vi Sundhedsmyndighedernes anvisninger og retningslinjer for Kulturlivet i forbindelse med afholdelse af kurser, foredrag og øvrige arrangementer. På nuværende tidspunkt er forsamlingsforbuddet på 50 personer for udendørs idræts- og foreningsaktiviteter i organiseret regi. Det er derfor muligt at deltage udendørs hold samt byvandringer uden forevisning af Coronapas. Vores undervisere gør alt for at sikre god og sikker undervisning i trygge rammer og med god afstand. Vi opfordrer til, at du selv medbringer håndsprit til eget forbrug samt mundbind, når dette er muligt.

Du kan læse mere om regler for brug af mundbind på Sundhedsstyrelsens hjemmeside her. 

Er du testet positiv?

Hvis du bliver testet positiv for Coronavirus efter at have deltaget på ét af vores kurser, bedes du ringe til kontoret og give besked. 

Vi gør alt, hvad vi kan for at holde dig opdateret

Vi gør vores bedste for at holde dig opdateret via e-mail, når der kommer nye udmeldinger og retningslinjer i forbindelse med Covid-19. Er du tilmeldt ét af vores hold, hører du fra os, når der er relevante ændringer i forhold til datoer, aflysninger, ændringer m.m.

Ønsker du at blive en del af vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

TAK for din opbakning
Administrationen i FOF Københavns Omegn er meget taknemlige for den opbakning, forståelse og tålmodighed, vi fortsat møder under disse særlige omstændigheder. Vi beder fortsat om, at du følger Sundhedsmyndighedernes generelle råd om forebyggelse af smitte. Sådan passer vi bedst på hinanden. Hold afstand, vask hænder ofte, host i dit ærme, begræns fysisk kontakt og bliv hjemme, hvis du er syg.

Senest opdateret 25. marts 2021