Skip to content

Covid-19 retningslinjer

Som følge af Regeringens seneste udmeldinger forlænges lukkeperioden t.o.m. den 7. februar 2021. Du skal derfor ikke møde op til undervisning og kurser hos FOF Københavns Omegn i denne periode.  Vi håber på et snarligt gensyn og melder ud, så snart vi ved mere.

Vi passer på hinanden sammen

Hos FOF Københavns Omegn følger vi Sundhedsmyndighedernes anvisninger og retningslinjer for Kulturlivet i forbindelse med afholdelse af kurser, foredrag og øvrige arrangementer. Når det igen bliver muligt, vil både vi og vores undervisere gør alt, hvad vi kan, for at sikre god og sikker undervisning i trygge rammer og med god afstand. 

Husk dit mundbind

Det er påkrævet, at både undervisere og deltagere på 12 år og derover skal bære mundbind eller visir på alle vores indendørs kurser og arrangementer. Brug mundmind/visir, når du går til og fra undervisningen samt bevæger dig rundt. Du kan kun tage mundbindet/visiret af, når du sidder ned.

Du kan læse mere om regler for brug af mundbind på Sundhedsstyrelsens hjemmeside her. 

På nogle hold (eksempelvis bevægelseshold og madhold) kan det være nødvendigt at medbringe egne materialer såsom yogamåtte, handsker m.m. Er der noget, du skal være særligt opmærksom på, får du besked forud for afholdelse af kurset.

Vi opfordrer til, at du selv medbringer håndsprit til eget forbrug.

Er du testet positiv?

Hvis du bliver testet positiv for Coronavirus efter at have deltaget på ét af vores kurser, bedes du ringe til kontoret og give besked. 

TAK for din opbakning
Administrationen i FOF Københavns Omegn er meget taknemlige for den opbakning, forståelse og tålmodighed, vi fortsat møder under disse særlige omstændigheder. Vi beder fortsat om, at du følger Sundhedsmyndighedernes generelle råd om forebyggelse af smitte. Sådan passer vi bedst på hinanden. Hold afstand, vask hænder ofte, host i dit ærme, begræns fysisk kontakt og bliv hjemme, hvis du er syg.

Senest opdateret 15. januar 2021