Skip to content
Babysvømning i Taastrup | FOF Københavns Omegn

Babysvømning 2,5 - 15 mdr.

Babysvømning 2,5 - 15 mdr.

Babysvømning i Taastrup Svømmehal

Aldersgruppe: babyer mellem 2,5 - 15 mdr.

Baby har ligget i vand i mors mave i ca. 9 mdr. så det er en tryg og velkendt fornemmelse at være i vand. Og så er babysvømning både en hyggelig og sjov aktivitet for dig og din baby.

I er sammen i det varme vand en gang om ugen i 30 minutter over 7 gange. 

Her er mulighed for at mødes med en veninde og hendes baby, lave en aktivitet med mødregruppen eller møde nye mødre.

 

Oplev masser af sjov og smil

Vi laver bl.a. sanglege, balance- og dykkeøvelser. Din baby lærer naturligt at begå sig i vand og den generelle udvikling stimuleres. Vandet er et fantastisk element at være i og I vil opleve et dejligt nærvær og samspil. 

 

Dit barn skal være minimum 2 mdr. gammel og veje mindst 4,5 kg ved holdstart.

Alt det praktiske

Har du ikke været i svømmehallen med baby før? Taastrup Svømmehal er udstyret med både klapvogne, puslepladser, babybadekar m.v. Når I ankommer til svømmehallen, er det en god idé at gøre dig selv klar først, mens baby kigger på i en klapvogn eller bærestol. Når du selv har klædt om, kan du vælge enten at pusle/bade baby i omklædningsrummet eller inde i selve svømmehallen ved babybassinet, hvor der også er faciliteter til dette.

Det er obligatorisk fra svømmehallens side, at baby er iført en badeble samt Happy Nappy badebukser. Derudover er det en god idé at medbringe 2-3 håndklæder, så baby har et tørt håndklæde til både før og efter svømmeturen. Husk også almindeligt puslegrej såsom bleer, sut, sutteflaske osv.

Barnevogne kan stilles enten udenfor svømmehallen eller i forhallen.