Skip to content
Gravidmotion i varmt vand | FOF Københavns Omegn

Gravidmotion i varmt vand

Gravidmotion er en sjov og effektiv træningsform som samtidig er skånsom for leddene. Derudover har vandet en masserende effekt, der er godt for bl.a. bindevævet og appelsinhud.

Træningen har til formål at forbedre din kondition og balance samt smidiggøre og styrke kroppens muskler. Undervisningen er en god blanding af forskellige motionsformer; traditionelle gymnastikøvelser, yoga og fitnessøvelser.

Vandet bruges både som hjælp, modstand og belastning, hvilket gør det til en meget effektiv træningsform. Gravidmotion er en skånsom måde at motionere på, da vandet gør det muligt at træne på trods af svage led eller andre skader.

Hvis du ikke kan løbe på land, vil du oftest kunne løbe i vandet.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 17.01.2023 11:15-12:00 Herlev Hospital John Ludvigsen
2 Tirsdag 24.01.2023 11:15-12:00 Herlev Hospital John Ludvigsen
3 Tirsdag 31.01.2023 11:15-12:00 Herlev Hospital John Ludvigsen
Se alle Se færre
Underviser

John Ludvigsen

John er uddannet i fitness branchen med certifikat til at undervise i stort set alt indenfor bevægelse samt dansk idrætsforbund og dansk svømmeforbund. 

Herudover er han uddannet som babysvømmelærer, motionsbokseinstruktør og fitnessinstruktør ,samt pilates reformer hos Energii københavn. Derudover har han været landstræner for Dansk Svømmeunion, Dansk Triathlon Forbund og ikke mindst Dansk Handicap Idræts-Forbund.
Hans undervisning er karakteriseret ved, at han altid sætter den enkelte kursist i centrum, uanset træningsform.