Skip to content
Dit barns hjerne foredrag | FOF Københavns Omegn

Dit barns hjerne og trivsel: Hvad alle bør vide som forældre

Dit barns hjerne og trivsel: Hvad alle bør vide som forældre

Dit barns hjerne og trivsel: Hvad alle bør vide som forældre.

Uanset om du snart skal være forældre eller allerede er det, så er dette foredrag relevant for dig. På dette foredrag får du unik viden fra hjerneforskningen, om hjernens funktioner og hvordan de er styrende for dit barns trivsel.

For at undgå mistrivsel, er der funktioner i hjernen, som er vigtige at forstå. Hjernens Amygdala er især vigtig, da den styrer vores reaktion på frygt og stress. Når Amygdala aktiveres, udløser det en kamp-eller-flygt reaktion i vores krop, som over tid kan føre til stress og stresssymptomer fysisk eller mentalt, som er med til at give mistrivsel. Hjernens præfrontale cortex styrer vores evne til at tænke og træffe beslutninger. Denne del af hjernen kan trænes og styrkes, så vi bedre kan håndtere stress og frygt, og dermed øge vores selvtillid.   

Med viden om hjernen, positiv psykologi og mentaltræning lærer du hvordan du får hjernen i balancen og hvordan du fremover styrer stress, så du er robust i forhold til hverdagens negative input. Du vil gå fra foredrag med en større ro i kroppen, fordi du gennem viden har fået en forståelse for koppens reaktioner og nye værktøjer, som du kan tage i brug i din hverdag for at styre din stress.