Skip to content
Babyaftryk på keramik | FOF Københavns Omegn

Babyaftryk på keramik

Lav en fantastisk julegave til bedsteforældre eller jer selv. Få foreviget din baby’s fod- eller håndaftryk på keramik. Du kan derefter dekorere keramikken. Her er der rig mulighed for, at både forældre og babyer kan hygge sig i en rolig atmosfære. 

Vi maler med glasurmaling på rå keramik, og der vil være masser af hjælp. Der gives inspiration og tips og til, hvordan man via meget enkle teknikker kan opnå et flot resultat. Underviser Eva Nygaard hjælper med at lave selve aftrykkene, og glaserer og brænder efterfølgende keramikken. 

Det er muligt at lave flere stykker keramik (krus, platter, julekugler, vaser mm), og der skal som minimum påregnes 150kr til udgifter til materialer, som afregnes med underviseren. Oplagt til dig der er på barsel eller til mødregrupper.

Brænding af keramikken tager ca. 14 dage. Den færdige keramik kan afhentes på FOF´s kontor i Taastrup, Parkvej 6. Eva giver besked om, hvilken dag det kan afhentes.

For både begyndere og øvede

 

Information

  • Dato 01.12.2022-01.12.2022
  • Adresse Glostrup Medborgerhus
    Ved Brandstationen 1
    2600 Glostrup
  • Lokale Hovedvejen
  • Bemærkninger Det er muligt at lave flere stykker keramik (krus, platter, julekugler, vaser mm), Der skal som minimum påregnes 150kr til udgifter til materialer, som afregnes med underviseren via mobilepay

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 01.12.2022 10:00-12:35 Glostrup Medborgerhus Eva Nygaard
Eva Nygaard | FOF Københavns Omegn
Underviser

Eva Nygaard

Eva Nygaard står bag virksomheden Keramikfryd, som laver mal-selv-keramik workshops. Keramikfryd tager ud til mødregrupper, barselscaféer, teambuilding events, børnefødselsdage mm. Hun har en PhD i Molekylær biologi, men det kreative trak for meget, og for 3 år siden, stiftede hun sig egen virksomhed og arbejder i dag kun med keramik. Hendes hverdag består primært af at arbejde med babyer og børn og hun er rigtig pædagogisk og hjælpsom anlagt. Hvad enten man er kreativ eller aldrig har holdt en pensel i hånden, kan hun altid finde på finurlige teknikker, så alle ender med et flot resultat. Det er altid super hyggeligt, både for børn og voksne, at deltage i Evas workshops.