Skip to content
Gadget workshop for børn | FOF Københavns Omegn

Gadget workshop

Gadget workshop

Aldersgruppe: børn fra 8-11 år

Skal være i følgeskab med en forælder. Gadget Workshop byder dig velkommen til et lærerigt og inspirerende forløb, hvor vi sammen eksperimenterer og bygger smarte gadgets. Du bliver undervist i hvordan man bygger gadgets, og får muligheden for at udforske begreber som; gear og motorer, LED-dioder, remskiver, ingeniørkoncepter og meget mere   Når du har gennemført workshoppen, har du en række færdigbyggede gadgets, du med stor stolthed kan vise til venner, veninder og familie  Forløbet kræver ikke, at du på forhånd har erfaringer med at bygge gadgets.

Holdet er for både piger og drenge.                                                                                                                               

Disse gadgets skal vi bygge:                                                                                                           

Smart Smilende Beholder - kræver kun et vink, og så åbner den sig automatisk for dig. Denne gadget kan bruges som sparegris, til opbevaring af små ting, slikskrald eller noget helt andet.

En fjernstyret båd - som kan sejle fuld fart ud over bølgerne. Den kan klare en rækkevidde på cirka 10 meter. 
Robotstøvsugeren kører rundt i hjemmet og støvsuger. Når den støder ind i forhindringer, bevæger den sig automatisk uden om.

Automatisk blomstervande - Når planterne bliver tørstige, sørger din nye gadget for at vande automatisk.

VIGTIGT! Medbring begge dage: Egen computer/tablet + oplader og evt. holder til tablet. HUSK også at medbringe din gadget box mødegang nr. 2