Skip to content
Familiehold keramik | FOF Københavns Omegn

Slip kreativiteten løs i lerværkstedet for hele familien

Der er ingen krav til keramik kundskaber - du får den hjælp, du har brug for til at komme i mål fra idé til færdige, unikke keramik kreationer.

Workshoppen er oplagt som en familie oplevelse, hvor børnene også kan være med, og hvor I kan være sammen om jeres kreativitet, lære noget nyt og møde andre med samme passion. 
Du vil arbejde med forskellige teknikker såsom pladeteknik, formgivning, kvætse, modellering, dekorationsteknikker og arbejde ved hjælp af forme, begitning og glasering, så du kan kreere dine egne krukker, fade, spisestel, vaser, figurer m.m.

Du vil opleve, hvordan undervisers sprudlende energi og kreative sind smitter af og er med til at skabe en helt særlig positiv kreativ stemning under workshoppen.

Medbring gerne dine egne gode idéer - der vil også være masser af inspiration at hente undervejs.

Udgifter til materialer ca. kr. 200.-

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 29.06.2023 09:00-12:30 Vestervangskolen Heidi Lie
2 Torsdag 13.07.2023 12:00-13:03 Vestervangskolen Heidi Lie
Heidi Lie | FOF Københavns Omegn
Underviser

Heidi Lie

Som uddannet beklædningsdesigner på Margrethe-Skolen (Mode og design) i København, har Heidi opnået solide færdigheder inden for håndværket, lige fra idéfasen til det færdige produkt. Kan derfor kreere alle former for kreationer helt fra bunden. Heidi er selvstændig beklædningsdesigner og farvekonsulent med fokus på høj kvalitet og bæredygtighed. Hun har gennem mange år undervist på skoler/ aftenskoler, AMU center Valby for voksne, unge og børn i forskellige typer af kreative fag, såsom silkemaling, ideudvikling, tilskæring, syning og keramik.

En af hendes specialer er forandringsopgaver, der betyder at hun giver gamle beklædningsgenstande som f.eks. kjoler, jakker m.v. nyt liv med et professionelt look. Heidi tilbyder således solid erfaring indenfor håndværket og har en inspirerende måde at undervise, støtte og vejlede på, så dine behov som kursis bliver imødekommet og du kan omsætte ideer til færdige produkter.