Skip to content
Arabisk mad | FOF Københavns Omegn

Arabisk madlavning - for familier

Arabisk madlavning - for familier

Arabisk madlavning er dybt forankret i arabisk kultur og traditioner. Det arabiske køkken er kendt for sin rige smag og mangfoldighed. Fra krydrede kødretter som shawarma og kebab til lækre mezze, couscous, falafel og baklava, du vil opdage en bred vifte af unikke og velsmagende retter,

Vil du lære at lave autentisk arabisk mad? På dette kursus tager vi på en rejse gennem det arabiske køkken. Underviser Ala El Abbassi har i mange år lavet autentisk arabisk mad. De fleste er opskrifter fra Alas mor, svigermor, mormor og farmor. Opskrifterne er gemt igennem flere generationer. På dette kursus skal du stifte bekendtskab med Alas personlige arabiske køkken. Her skal du tilberede retter fra den hjemmelavet hummus til den klassiske arabiske shawarma du skal også prøve kræfter med falafel og krydret ris-retter. 

Kom med på denne berigende og spændende rejse, der udvider dine kulinariske færdigheder, kulturelle forståelse og giver dig glæde ved at skabe og nyde lækker mad.