Skip to content
Guitar for hele familien | FOF Københavns Omegn

Guitarundervisning for hele familien

Ønsker du at spille guitar med dit barn eller barnebarn? Eller er I to forældre, der gerne vil gå til guitarundervisning sammen med et eller flere børn? På FOF’s guitarkursus for familier går vi til strengene og gribebrættet på en rolig og fokuseret måde sammen med et eller flere familiemedlemmer i en hyggelig og rummelig atmosfære. I kan melde jer til kurset uanset tidligere forudsætninger, og alle er velkomne. Vi vil spille børnesange, rock og pop og danske sange, som er gode at spille derhjemme i fritiden. Musik er en ideel aktivitet at lave med sine børn. Der bliver taget udgangspunkt i kursisternes individuelle ønsker og behov for f.eks. genre og sangvalg. Underviseren Lars Emil er uddannet som guitarist i Spanien, og formidler teknikker fra verdens bedste guitartradition til kursisterne på holdet, og er derudover erfaren i musikundervisning af både børn og voksne.

Underviseren sammensætter holdene ud fra elevernes forudsætninger inden for det angivne tidsrum. Holdet er egnet til begynder og øvede.

NB! Prisen er pr. deltager.

Har du spørgsmål til kurset er du meget velkommen til at ringe til Lars Emil på tlf.: 51 90 58 46

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 08.02.2023 17:00-17:45 Taastrup Medborgerhus Lars Emil Jørgensen
2 Onsdag 15.02.2023 17:00-17:45 Taastrup Medborgerhus Lars Emil Jørgensen
3 Onsdag 01.03.2023 17:00-17:45 Taastrup Medborgerhus Lars Emil Jørgensen
Se alle Se færre
Lars Emil Jørgensen | FOF Københavns Omegn

Lars Emil Jørgensen

Lars Emil underviser i guitar for alle niveauer - fra nybegynder til meget øvet. Uanset om du gerne vil spille fx rock, pop, folkemusik, klassisk, flamenco, jazz eller bossa nova, så vil du blive udfordret og få mulighed for at udvikle dig på guitaren. Lars Emil elsker at give sin viden og erfaring videre til andre, uanset niveau og har undervist de seneste 10 år. I sin undervisning fokuseres på balancen mellem sammenspil, elevens motivation og tilgang til musikken, en god teknik på instrumentet, musikteori og mere sammenspil. Lars Emil er drevet af elevens udvikling og glæden ved at spille.
Lars Emil er uddannet som guitarist ved et konservatorie i Spanien med fokus på den spanske folkemusik flamenco og har desuden en pædagogisk uddannelse fra Århus Universitet.