Skip to content
Gadget workshop for børn | FOF Københavns Omegn

Gadget workshop

Gadget workshop

Aldersgruppe: børn fra 8-11 år

Velkommen til en lærerig og inspirerende workshop, hvor vi sammen eksperimenterer og bygger smarte gadgets!

Du bliver undervist i, hvordan man bygger gadgets og får muligheden for at udforske begreber som gear, motorer, LED-dioder, remskiver, ingeniørkoncepter og meget mere.

På forløbet følger du trinvis byggemanualen på din egen computer eller tablet under kyndig vejledning fra underviseren. Når dagen er omme, har du en række færdigbygget gadgets, du med stor stolthed kan vise til venner, veninder og familie! Kurset foregår i et tempo, hvor alle deltagere kan følge med, og det kræver ikke, at du på forhånd har erfaringer med at bygge gadgets.

Vi skal lave følgende gadgets:

Gadget 1
Den sjoveste og mest populære gadget, som vores medlemmer har døbt Mini-on. 
Genskab med fantasien dine yndlingsscener fra film og serier, som du synes denne gadget relatere til. Når du har færdigbygget din Mini-on, kan du trykke den på maven, så den bevæger sig fremad eller baglæns ligesom Michael Jacksons moonwalk.

Gadget 2
Byg din egen elektriske bordfane, som du kan have med dig, når det bliver HOT. Om sommeren bliver det ofte varmt, og så har man brug for at køle lidt ned.
Din nye justerbar bordfane spreder kold luft, og vil hjælpe dig med at køle helt ned, når det bliver varmt, samtidig med du nyder din kolde sodavand.

Kurset udbydes i samarbejde med gadgetacademy.dk