Skip to content
Vinden i piletræerne teater | FOF Københavns Omegn

Vinden i piletræerne

Vinden i piletræerne

Aldersgruppe: børn fra 5 år 

Teater Next præsenterer den fantastiske og tidløse fortælling om venskab, loyalitet, åbenhed og tolerance i en helt ny musikalsk teaterforestilling for børn fra fem år og deres familier.

Det er historien om Muldvarp, der forlader sit ensomme mørke hjem og finder sammen med den venlige Rotte, der lever i brinken ved den store flod. Rotte lærer ham bl.a. om Vildskoven og de farer der er i den. Deres ven Tudse er ikke særlig eftertænksom, men meget passioneret af biler i høj fart. Faktisk så passioneret, at Tudse ikke forstår de konsekvenser, som følger med. Han er, rent ud sagt, tæt på at slå andre og sig selv ihjel. Muldvarp og Rotte begiver sig ind i Vildskoven, hvor den mystiske Grævling bor. Sammen sætter de sig for, at hjælpe deres ven.

Forestillingen bliver bearbejdet og instrueret af Christian Bergman, som blandt andre stod bag Teater Next’s prisvindende og anmelderroste DEN LILLE PRINS.

Tag hele familien i hænderne og se en af verdenslitteraturens mest elskede historier omsat til teater med masser af levende musik, sang og humor.

OBS! Både barn og voksen skal tilmeldes, dvs. at du skal lave 2 tilmeldinger (en pr. person)

  1. 1
  2. 2
  3. 3