Skip to content
Shampoo bar | FOF Københavns Omegn

Lav din egen shampoobar - for hele familien

Lav din egen shampoobar - for hele familien

En shampoobar er en form for fast shampoo, der ligner en sæbebar. I stedet for at være i flydende form som traditionel shampoo, kommer shampoobaren i fast form og kan bruges til at vaske og rense håret.

Shampoobarer er et populært alternativ til traditionel flydende shampoo og er kendt for deres miljøvenlige og bæredygtige egenskaber.

Ingredienser: Shampoobarer er normalt fremstillet af naturlige og plantebaserede ingredienser. De kan indeholde forskellige olier, ekstrakter og essentielle olier, der er gavnlige for håret.
Miljøvenlig emballage: Shampoobarer er uden unødvendig emballage, hvilket reducerer mængden af affald og plastik.
Koncentreret formel: Shampoobarer er koncentrerede, hvilket betyder, at de varer længere og kan give flere anvendelser end en flaske flydende shampoo. 

Shampoobarer er nemme at rejse med, da de ikke er flydende og ikke er underlagt de samme begrænsninger som flydende produkter ved flyrejser. Shampoobarer kan være skånsomme for håret, da de normalt ikke indeholder hårde kemikalier, sulfater eller parabener, som kan være til stede i visse flydende shampooer. De efterlader håret rent, blødt og naturligt.

Brugen af shampoobarer indebærer normalt at fugte håret, gnide shampoobaren direkte på håret for at skabe skum og derefter skylle grundigt. Nogle mennesker oplever en overgangsperiode, hvor håret kan tage tid om at vænne sig til shampoobaren, da det kan tage et par vaske før det tilpasser sig den nye formel og balance.