Skip to content
Hjertetræning for kvinder | FOF Københavns Omegn

Hjertetræning for kvinder*

Hjertetræning for kvinder*

Som noget helt nyt har vi i foråret 2023 oprettet et motionshold for kvinder, som har haft en hjerteoperation eller blodprop i hjertet. For hjertekvinder og -mænd har det stor betydning fremover at dyrke regelmæssig motion. Vi har mange mænd på vores hold – men vil gerne have flere kvinder. Derfor dette nye torsdagshold, som sætter særligt fokus på at få hjertekvinder til at dyrke motion sammen med kyndig vejledning af en fysioterapeut.

Træningen foregår 2 gange ugentligt á 45 minutters varighed. Mandag træner vi (m/k) i Ballerup Kommunes Sundhedshus, primært i maskiner. Torsdag har vi motionshold i Egebjerghallen i Ballerup. Her vil træningen bl.a. bestå af fælles opvarmning, konditionstræning samt lettere styrketræning under hensyntagen til den enkeltes formåen. Kom og vær med i et nyt fællesskab med god motion og godt humør. 

Bemærk! Da kommunen yder et ekstra tilskud til handicapundervisningen, kræves der en underskrift som dokumentation på, at du er berettiget til at deltage på et hensynstagende hold.