Skip to content
Sådan slipper du af med eksamensangst | FOF Københavns Omegn

Fra eksamensangst til eksamensfest

Får du kvalme og ondt i maven bare ved tanken om en forestående eksamen eller præsentation? Desværre er du ikke den eneste der lider i eksamensperioden. Den fysiske ubehag du mærker, er hjernens forsvarsmekanisme for at holde dig væk fra det, du følelsesmæssigt synes er ubehageligt. Hjernen skal derfor have en anden indstilling til eksamen. 

Kunne du tænke dig at undgå eksamensangst og lære, hvordan du får ro på dine nerver op til en eksamen? Hvis svaret er ja, så er det her foredraget, du ikke må gå glip af. Her får du nemlig hemmeligheden bag en god eksamen. Udover konkret viden om hjernens forsvarsmekanisme, får du også metoden til hvordan du ændrer dine følelser omkring din eksamen eller præsentation. 

Målet er, at det skal være en fornøjelse at gå til eksamen. Du får derfor øvelser og konkrete metoder, som booster din selvtillid, så du er klar til at shine, når du skal præstere. 

Gennem Succestrappen arbejdes der med de forskellige steps hen til eksamen, så du bagefter kan se tilbage på eksamen som en god oplevelse.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 27.04.2022 19:00-20:30 Taastrup Kulturcenter Marialucia Larsen
Foredragsholder

Marialucia Larsen

For mig har eksamen altid været en fest og noget jeg har glædet mig til. Gennem min tid på HHX, bachelor og kandidat på CBS har jeg set mange som lider i eksamensperioden. Derfor vil jeg nu hjælpe andre til at gå til eksamen med fornøjelse.