Skip to content
Mere energi | FOF Københavns Omegn

Hemmeligheden til mere energi og selvtillid

Hemmeligheden til mere energi og selvtillid

Oplever du at have mistet den gode energi og selvtillid, så er denne viden interessant for dig.

Opbygning af selvtillid og øget energi er en proces, der involverer en række forskellige faktorer såsom tankegang, kropsholdning, adfærd og selvbevidsthed. Negative oplevelser og personer fra dit liv, er med til at forme dig til den du er i dag. Din programmering af dig selv og dine forventninger til livet er altafgørende for dine resultater. Vores selvtillid og energi påvirkes af vores tankegang og vores overbevisninger om os selv. Hvis vi har negative tanker om os selv, kan det føre til lav selvtillid og manglende energi. Derfor får du på dette foredrag en effektiv metode til at skabe positive overbevisninger om dig selv, så du øger din selvtillid og energi. Ud fra neurovidenskaben får du viden om, hvordan hjernen styrer kroppen, og hvordan overbevisninger påvirker vores handlinger og adfærd.

På foredraget lærer du hvordan du smider dine mentale stopklodser og bliver fri for personlige begrænsninger. Du får hemmeligheden til at aktivere din selvtillids-knap, som øger din selvtillid og personlige power i enhver situation. Foredraget dykker ned i, hvordan vores hjerne fungerer, og hvordan vi kan bruge denne viden og forskellige øvelser til at opnå mere selvtillid og energi i hverdagen.

Svaret til mere energi og selvtillid, findes også mellem ørene. Derfor et det vigtigt at forstå, hvordan vores hjerne fungerer. En af de vigtigste dele er amygdala, som styrer vores reaktion på frygt og stress. Når amygdala aktiveres, udløser det en kamp-eller-flygt reaktion i vores krop, som kan føre til angst og lav selvtillid. Heldigvis har vi også en anden del af hjernen, som kaldes præfrontale cortex, som styrer vores evne til at tænke og træffe beslutninger. Denne del af hjernen kan trænes og styrkes, så vi bedre kan håndtere stress og frygt, og dermed øge vores selvtillid.