Skip to content

Hold op med at tænk

Vores hjerne er designet til at tænke. Men nogen gange tænker vi for meget og bekymre os om alt muligt unødigt. På dette foredrag vil du lære, hvordan du kan styre dit tankemylder og reducere dine bekymringer og grublerier. Med teknikker og øvelser du let selv kan udføre, vil du opnå at få større indre ro, glæde, energi og overskud.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 17.02.2021 18:30-21:00 Taastrup Medborgerhus Heidi Maria Schønberg
Heidi Maria Schønberg | FOF Københavns Omegn

Heidi Maria Schønberg

Maria er Cand. Phil i dansk fra Københavns Universitet med overbygning i kommunikation og medier. Dertil er hun uddannet i anatomi og bevægelseslære med fokus på stress og indlæring, smerteterapi og kostvejledning.

Maria driver en foredrags- og kursusvirksomhed, hvor der holdes fokus på den personlige udvikling, lederskab, trivsel og kommunikation for grupper såvel som enkeltpersoner. Hendes vision er at øge mennesker selvtillid og evner, gøre mennesker i stand til at sprede en positiv ånd og hjælpe mennesker med at sætte mål og udvikle deres kreativitet.

Marias undervisning bygger på respekt og hensyntagen til den enkeltes behov, grænser og fysiske tilstand. Specielt arbejder hun med stresshåndtering, personlig udvikling, samarbejdsprocesser samt trivsel og sundhed på arbejdspladsen. 

Som underviser har Maria mange års erfaring som coach i erhvervslivet, konsulenter, specialister m.m.