Skip to content
Kosten gør dig syg eller rask foredrag | FOF Københavns Omegn

Kosten gør dig syg eller rask

Hvad er sund kost? Hvordan spiser man egentlig sundt og alsidigt? Et sjovt og underholdende foredrag om kost. 

Vi arbejder med begrebet syre/base, og du får testet om du har for meget syre i kroppen. Hvordan kan du forebygge knogleskørhed, få blodsukkeret i balance, styrke immunsystemet, komme af med candida og undgå allergi?

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 07.04.2021 18:30-21:00 Glostrup Medborgerhus Heidi Maria Schønberg
Heidi Maria Schønberg | FOF Københavns Omegn

Heidi Maria Schønberg

Maria er Cand. Phil i dansk fra Københavns Universitet med overbygning i kommunikation og medier. Dertil er hun uddannet i anatomi og bevægelseslære med fokus på stress og indlæring, smerteterapi og kostvejledning.

Maria driver en foredrags- og kursusvirksomhed, hvor der holdes fokus på den personlige udvikling, lederskab, trivsel og kommunikation for grupper såvel som enkeltpersoner. Hendes vision er at øge mennesker selvtillid og evner, gøre mennesker i stand til at sprede en positiv ånd og hjælpe mennesker med at sætte mål og udvikle deres kreativitet.

Marias undervisning bygger på respekt og hensyntagen til den enkeltes behov, grænser og fysiske tilstand. Specielt arbejder hun med stresshåndtering, personlig udvikling, samarbejdsprocesser samt trivsel og sundhed på arbejdspladsen. 

Som underviser har Maria mange års erfaring som coach i erhvervslivet, konsulenter, specialister m.m.