Skip to content
Kvinde invester dig fri | FOF Københavns Omegn

Kvinde! Invester dig fri

Kvinde! Invester dig fri

Når vi kvinder går på pension har vi oftest mellem 250.000 kr. og 1,5 million kr. mindre end mænd. Derudover tjener kvinder mindre, sparer mindre op, og investerer mindre!

Så vil du have råd til at investere i aktier? Og vil du lære, hvordan du selv kan komme i gang uden bankernes dyre investeringsprodukter? Så er dette foredrag noget for dig.
De kommende vindere på aktiemarkedet bliver de virksomheder, som har en ansvarlig og bæredygtig indstilling til fremtiden. 

Foredraget giver dig redskaberne til:
• At finde penge til at investere for
• At komme let og hurtigt i gang med at investere selv
• At komme sikkert og hurtigt i gang på en enkelt måde, som er særlig velegnet til kvinder

Dertil får du Pernilles bedste råd til at klare dig godt på aktiemarkedet og fortæller, hvad der skal til for at blive økonomisk uafhængig

Pernille vil med udgangspunkt i sin bog Investér i livet – Køb aktier og bliv fri og sin livsfilosofi: Lev & tænk enkelt, give dig råd om at forholde dig åbent til dit liv, dine tanker og dit forbrug. Det er en mulighed for, at du ser din levevis efter i sømmene og sætter fokus på dine drømme og ønsker. Sammen sætter vi rammen for, at du kommer i gang med at investere i stedet for at overforbruge. På den måde skaber du en mere bæredygtig og klimavenlig privatøkonomi. 

Om Pernille Wahlgren
Pernille Wahlgren er investor, forfatter og etnolog. I 2018 gjorde hendes investeringsstrategi med investering i aktier, hende økonomisk uafhængig, så hun sagde lønarbejdet op, og har siden med kurser, foredrag, seminarer og bøgerne Investér i livet og Investér bæredygtigt, lært andre at investere sig til økonomisk uafhængighed og maksimal frihed.