Skip to content
Ole Larsen | FOF Københavns Omegn

Sidder din allergi mellem ørerne eller i tarmen?

Sidder din allergi mellem ørerne eller i tarmen?

Foredrag med stress- og allergieksperten Ole Larsen

Har du kløende øjne i pollensæsonen, nyser du, når en kat går forbi, eller må du undgå en fødevare på grund af allergi, så har du brug dette foredrag med demonstration af behandling.

Hos de fleste sidder allergi i hjernen, som en fejlprogrammering. Din hjerne kan tro, at pollen er farlig, fordi du engang har mærket pollen samtidig med en traumatisk oplevelse. Når du igen møder pollen, bliver slimhinderne overaktive, og så har du allergi. Hvis du har tarmproblemer som følge af Candida svamp, øger det slimhinders sårbarhed, og derfor bryder allergien lettere ud. Allergi forværres også af stress.

Ole Larsen fortæller om, hvorfor allergiske reaktioner opstår, og hvad du kan gøre for at undgå dem. Du får demonstreret en allergibehandling, så du kan se, hvor let det er, at blive fri for allergi. Mange tusinde er blevet helbredt for allergi med Ole Larsens metode, for han har uddannet mange behandlere. Metoden er beskrevet den nye bog ”Allergiens gåde er løst”, som fås på biblioteket eller hos din lokale boghandler.