Skip to content
Slip af med allergi | Ole Larsen | FOF Københavns Omegn

Slip af med allergi og få mere energi

Får du hvert forår eller sommer kløende øjne, vedvarende nyseture og en konstant løbende næse? Eller melder snuen sig, når du møder en kat på din vej eller sætter tænderne i en bestemt fødevare? Så er dette foredraget for dig.

Ole Larsen beskriver hans simple men effektive allergibehandling. 

Ole Larsen har opfundet teknikken, som er vist i TV og beskrevet i bogen "Allergiens gåde er løst". Videnskabelige forklaringer. Han giver indblik i, hvordan du finder og fjerner årsagen til din allergi. Når årsagen er fjernet, forsvinder allergien – så enkelt er det. Allergi kan opstå som en fejlprogrammering i hjernen, eller have sit udspring i fordøjelsen. Stress kan også fremkalde allergi. Vi kigger desuden på, hvad du selv kan gøre for at blive fri for forskellige allergier. Høfeber kan f.eks. fjernes ved at ændre på indeklimaet. Glutenallergi kan behandles med antiinflammatorisk kost og bekæmpelse af Candida. Behandlingen henvender sig både til børn og voksne. På foredraget får du videnskabelige forklaringer kombineret med praktiske råd.
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 06.03.2024 18:30-21:30 Taastrup Kulturcenter Ole Larsen
Ole Larsen | FOF Københavns Omegn
Foredragsholder

Ole Larsen

Stress- og smerteekspert Ole Larsen har siden 1986 holdt foredrag og kurser om stress og smerter, og har uddannet størstedelen af landets stresskonsulenter. Han deler ud af sin viden om, hvordan din hjerne og krop er afgørende for din stress og dine smerter. Gennem hans viden og metoder er flere tusinde mennesker i Danmark blevet fri for stress og smerter. Foruden sin rolle som underviser og stresskonsulent, er Ole også forfatter til bestsellerbogen "Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager" som er solgt i mere end 33.000 eksemplarer.