Skip to content
Ole Larsen | Slip af med allergi | FOF Københavns Omegn

Slip af med allergi – sådan! Online foredrag v/Ole Larsen

Slip af med allergi – sådan! Online foredrag v/Ole Larsen

Har du kløende øjne i pollensæsonen, nyser du når en kat går forbi, eller må du undgå en fødevare på grund af allergi, så er dette online foredrag relevant for dig. 

Du lærer, hvad du selv kan gøre for at slippe af med din allergi, og hvordan du kan undgå den. Stress- og allergiekspert Ole Larsen fortæller om, hvorfor allergiske reaktioner opstår, og hvad du kan gøre for at undgå dem. Derudover får du metoder til at fjerne eller dæmpe din allergi. Det er alt sammen viden, som også er beskrevet bogen ”Allergiens gåde er løst”. 

Indeklima, stress, kost og ubalance i tarmen kan være årsager til din allergi, som du hører om på dette online foredrag. 

Mange tusinde er blevet helbredt for allergi med Ole Larsens metode, for han har uddannet allergibehandlere over hele Danmark. Ole Larsen viser, hvordan allergitestning og -behandling foregår med hans metode, som hører under ALFAkinesiologi. 

Når du har betalt onlineforedraget, vil du på mail få tilsendt en kode til Zoom, hvorfra foredraget sendes på den angivne dato.