Skip to content
Slip af med hovedpine og rygsmerter | FOF Københavns Omegn

Slip af med hovedpine og rygsmerter

Har du fået hovedpine, musearm og rygsmerter på hjemmearbejdspladsen, så får du hjælp her.

Ole Larsen lærer dig de 15 øvelser, der fjerne 8 ud af 10 hovedpiner. Herefter lærer du, hvordan du bør bruge mobiltelefon og computer på en ergonomisk måde. Du præsenteres for arbejdsstillinger og hjælpemidler, så du kan undgå knækhals, krumryg, musearm og sovende ben. Til slut vises det, at lændesmerter kan fjernes på 5 minutter med Ole Larsens behandlingsmetode, der er beskrevet i bestsellerbogen ”Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager".

Nogle vil mene, at det lyder for godt til at være sandt, så derfor skal du se det med egne øjne. Se mere på www.hovedpineprogrammet.dk

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 08.09.2021 18:30-21:30 Taastrup Kulturcenter Ole Larsen
Ole Larsen | FOF Københavns Omegn
Foredragsholder

Ole Larsen

Stress- og smerteekspert Ole Larsen har siden 1986 holdt foredrag og kurser om stress og smerter, og har uddannet størstedelen af landets stresskonsulenter. Han deler ud af sin viden om, hvordan din hjerne og krop er afgørende for din stress og dine smerter. Gennem hans viden og metoder er flere tusinde mennesker i Danmark blevet fri for stress og smerter. Foruden sin rolle som underviser og stresskonsulent, er Ole også forfatter til bestsellerbogen "Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager" som er solgt i mere end 33.000 eksemplarer.