Skip to content
Spis dig fra gigt | FOF Københavns Omegn

Spis dig fra gigt

Spis dig fri for gigt

Gigt udspringer ofte af inflammation, dvs. en kronisk betændelsestilstand, der giver ømme og stive led. Rigtig mange mennesker er påvirket af gigt. Det kan ramme alle og over 50% af 50-årige har det. Den gode nyhed er, at undersøgelser viser, at ledproblemer kan afhjælpes, hvis du spiser nogle bestemte fødevarer og dropper andre. Nogle madvarer kan ligefrem smører kroppen, så den bliver mere bevægelig.

Bliv klogere på gigt og hvad du selv kan gøre, for at afhjælpe dine ledsmerter. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 02.03.2024 11:00-13:00 Glostrup Medborgerhus Heidi Maria Schønberg
Heidi Maria Schønberg | FOF Københavns Omegn

Heidi Maria Schønberg

Maria er Cand. Phil i dansk fra Københavns Universitet med overbygning i kommunikation og medier. Dertil er hun uddannet i anatomi og bevægelseslære med fokus på stress og indlæring, smerteterapi og kostvejledning.

Maria driver en foredrags- og kursusvirksomhed, hvor der holdes fokus på den personlige udvikling, lederskab, trivsel og kommunikation for grupper såvel som enkeltpersoner. Hendes vision er at øge mennesker selvtillid og evner, gøre mennesker i stand til at sprede en positiv ånd og hjælpe mennesker med at sætte mål og udvikle deres kreativitet.

Marias undervisning bygger på respekt og hensyntagen til den enkeltes behov, grænser og fysiske tilstand. Specielt arbejder hun med stresshåndtering, personlig udvikling, samarbejdsprocesser samt trivsel og sundhed på arbejdspladsen. 

Som underviser har Maria mange års erfaring som coach i erhvervslivet, konsulenter, specialister m.m.