Skip to content
Tag styring på dine investeringer | FOF Københavns Omegn

Tag styring på dine egne investeringer

Vil du blive bedre til at placere dine penge? Vil du være på forkant med markedet? Vil du have nogle af de "skjulte" tips som professionelle investorer benytter sig af? Så kom til dette kursus om aktieinvestering og bliv inspireret til at komme i gang!!

Gert Hansen tager udgangspunkt i 33 års erfaring med investering og besvarer på en let og forståelig måde følgende spørgsmål, der altid dukker op

- Hvordan kommer du i gang?
- Hvordan sover du godt om natten som investor?
- Hvordan lægger du en strategi du kan følge?
- Skal man kun investere hvad man kan tåle og tabe?
- Kan man undgå og tabe penge?
- Kan investering gøres let og kan du finde ud af det?
- Hvor meget tid skal du bruge på det?
- Hvordan bliver du en god/bedre investor?

Et skræddersyet foredrag til dig, der har brug for inspiration og tips til at navigere i aktiemarkedet.
 Desuden får du en introduktion til hvordan du med hjælp af bl.a. teknisk analyse navigerer i markedet og vi kommer ind på hvordan du med en klar strategi og værktøjer undgår store tab, samt ved hvornår du skal være inde i markedet, og hvornår du skal være ude af markedet.  En strategi du helt sikkert vil synes er spændende og som du selv kan bruge når du investerer.

Teorien bliver understøttet af talrige eksempler og hvor du kan stille alle de spørgsmål du vil. Alt sammen i en let forståelig tone og på et plan hvor alle kan være med.

Kort fortalt - bliv en bedre investor med enkle værktøjer.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 07.12.2023 18:00-21:00 Taastrup Medborgerhus Gert Hansen
Gert Hansen | FOF Københavns Omegn
Foredragsholder

Gert Hansen

Gert Hansen har 33 års erfaring fra investering, bl.a. 21 år som professionel investor/trader i store danske banker og 12 års erfaring som privat investor. Det har givet ham stor erfaring indenfor investering i aktier og valuta og et stort kendskab til markedsmekanismer. Gert taler i et sprog, der er til at forstå. Gert Hansen har været med under de store kriser som EMS-krisen, Finanskrisen, 9/11 og coronakrisen. Han har været i Børsen samt i radioprogrammet Millionærklubben.