Skip to content
Mod på livet? - Et spark til seniorerne

Mod på livet? - Et spark til seniorerne

4/9 Kender du dit syretal?
Syre-/base-balancen er vigtig for dit almene velbefindende. Du får testet, om du har for meget syre i kroppen og vejledning i, hvordan f.eks. knogleskørhed kan forebygges, blodsukkeret kan bringes i balance og candidasvamp kan fjernes.

11/9 Slip af med angsten
Mange ældre oplever angst i dagligdagen. Angst for at gå ud om aftenen, for at køre med tog, for at åbne, når det ringer på døren etc. Gennem øvelser og teknikker kan du lære at give slip på angst og bekymringer, så du i stedet får selvtillid og gå-på-mod.

18/9 Tør du nyde livet?
Har du det godt med din omverden? Er du glad, når du vågner, og når du går i seng? Krop og sind er to sider af samme sag. Livslyst og glæde kan kaldes frem, hvis du vil det.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 04.09.2024 11:00-13:00 Taastrup Kulturcenter Heidi Maria Schønberg
2 Onsdag 11.09.2024 11:00-13:00 Taastrup Kulturcenter Heidi Maria Schønberg
3 Onsdag 18.09.2024 11:00-13:00 Taastrup Kulturcenter Heidi Maria Schønberg
Heidi Maria Schønberg | FOF Københavns Omegn

Heidi Maria Schønberg

Maria er Cand. Phil i dansk fra Københavns Universitet med overbygning i kommunikation og medier. Dertil er hun uddannet i anatomi og bevægelseslære med fokus på stress og indlæring, smerteterapi og kostvejledning.

Maria driver en foredrags- og kursusvirksomhed, hvor der holdes fokus på den personlige udvikling, lederskab, trivsel og kommunikation for grupper såvel som enkeltpersoner. Hendes vision er at øge mennesker selvtillid og evner, gøre mennesker i stand til at sprede en positiv ånd og hjælpe mennesker med at sætte mål og udvikle deres kreativitet.

Marias undervisning bygger på respekt og hensyntagen til den enkeltes behov, grænser og fysiske tilstand. Specielt arbejder hun med stresshåndtering, personlig udvikling, samarbejdsprocesser samt trivsel og sundhed på arbejdspladsen. 

Som underviser har Maria mange års erfaring som coach i erhvervslivet, konsulenter, specialister m.m.