Skip to content
Kunsthøjskolen i Herlev | FOF Københavns Omegn

Kunsthøjskolen i Herlev

Kunsthøjskolen i Herlev

7/2 Hvem er kunstneren Lina Murel Jardorf? 
Lina vil fortælle hvordan hun fandt sit kald, hvor og hvad der kommer til udtryk i hendes og kunst. Vi går tættere på personen bag succesen og kunstneren Liva.
//Lina Murel Jardorf

21/2 Frida Kahlo: Viva la vida - længe leve livet
En fortællerforestilling af og med Dorte Futtrup. Maleren Frida Kahlo er en myte, en kultskikkelse og en politisk heltinde. En lidenskabelig kunstner der formidler livssmerte og livsglæde via et markant malesprog. Hendes selvportrætter er blevet kraftfulde ikoner i moderne kunst.
//Dorte Futtrup

7/3 Christian Edwards
Vi skal møde glaspuster og formgiver Christian Edwards der trods sit engelske efternavn er født og opvokset i København. Hans barndom var fyldt med keramik og anden form for kreativitet. Interessen for glaspustning blev først hans livsbane i midten af 90´erne, hvor han kastede sig ind i glassets forunderlige verden.
// Christian Edwards

21/3 Bakaos
Med sin genkendelige streg har Barbara Kaad Ostenfeld gjort sig bemærket med en ny og anderledes stil fyldt med farver, fantasi og masser af prikker. Motiver der spreder glæde og solskin selv når vejret er gråt. BAKAOS overordnede budskab er at forskelligheder er godt! 
//Barbara Kaad Ostenfeld

Inkl. kaffe
Værtinde: Jytte Mielow Andersen/Lis Jensen