Skip to content
Gråzone | FOF Københavns Omegn

Gråzone

Gråzone

Han var en af politiets Wonder Boys! Dygtig, anerkendt og respekteret – og specielt udvalgt til uddannelsen hos FBI. Alt var godt, indtil én forkert beslutning ændrede alt…

Gråzone er en historie om René Dahl Andersen, der som ung og ideologisk politibetjent fra Nordjylland kommer til København med en drøm om at komme ind i Københavns Politis Uropatrulje. Med talent, aminitoner, mod og en unik evne til at skabe relationer til kriminelle og kolleger og levere resultater gør han lynkarriere og bliver hurtigt én af Politiets bedste på sit felt og headhuntes til PET med efterfølgende specialuddannelse hos FBI i USA – for siden igen at blive sendt på ekstrem farlige og tophemmelige missioner i udlandet som undercover agent.

Han har ”arbejdet” og lavet aftaler med nogle af de mest hardcore kriminelle – nogle med politiledelsens velsignelse og rettes samtykke – andre kun med kollegaers opbakning og eget moralske kompas som rettesnor. En potentiel glidebane af format, der for René Dahl Andersen der i en blanding af naivitet, magtesløshed og storhedsvanvid resulterer i sit livs dumhed – med uoverskuelige konsekvenser til følge….

Gråzone er en barsk historie fra en barsk verden, som kun meget få kende til! Om infiltrering af hårde kriminelle miljøer og arbejde som undercover agent på farlige missioner. True crime, når det er bedst eller værst.

TILMELD DIG VIA PLACE2BOOK HER

Filtrér