Skip to content
Jimmy Jørgensen foredrag | FOF Københavns Omegn

”Stilledal” – om den vilde tid og om at bryde den sociale arv

De fleste kender Jimmy Jørgensen fra hans liv som feteret rockstjerne og skuespiller. De færreste ved, at han blev smidt ud af skolen som 14-årig og sidenhen uddannede sig som blikkenslager. At blive en succesfuld musiker og autodidakt skuespiller var aldrig en del af hans plan for livet.

Jimmys mor var kun 17 år, da hun fik ham, og faren var for længst sejlet videre på sin sømandsfærd, så det var ikke lette livsvilkår, Jimmy havde, da han voksede op i rottebefængte lejligheder og på gadehjørner i København.

Efter en barsk barndom og vild ungdom med knæk, slåskampe, lightergas og politi, kunne han lige så godt være endt som kriminel og misbruger, men han blev igennem årene i stand til at holde sin indre uro i skak.

Kom helt tæt på Jimmy med denne livsfortælling om de afgørende øjeblikke og vendepunkter, der gjorde, at han ikke sank til bunds, men fandt ud af at klare sig.

Det er en ærlig, ligefrem og sandfærdig beretning om Jimmys liv med såvel succeser som nedture. En beretning som inspirerer publikum til at træffe aktive valg og minder om, at ens baggrund ikke altid behøver at diktere fremtiden.

Fortællingen er krydret med små, sjove anekdoter, som får smilet frem, og med akustiske numre fra Jimmy og hans guitarist.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 31.10.2022 19:00-20:15 Taastrup Kulturcenter Jimmy Jørgensen
Foredragsholder

Jimmy Jørgensen

Jimmy Jørgensen er sanger, sangskriver og autodidakt skuespiller. Jimmy er oprindelig uddannet som blikkenslager og er medstifter af rockbandet Hotel Hunger, der begyndte som Baby Hotel Hunger i 1985. Jimmi har spillet med i DR-serien TAXA, hvor han spillede den barske narkohandler Philip. På teaterscenen debuterede han i 1995 ved at synge med i Gasolin teaterkoncerten.