Skip to content
Byvandring i Frederiksberg Have | FOF Københavns Omegn

Frederiksberg Have

Frederiksberg Have er et stykke vaskeægte romantik. Som sin nabo, Søndermarken, var haven oprindeligt en barokpark, men omkring 1800 blev den omlagt, så den i dag er den herlige perle med kildegrotte, kinesisk lysthus, bugtede åer, vandfald, schweitzerhytte og stendysse, vi kender så godt. Undervejs hører du om, hvordan den romantiske tidsalder på mange måder var en forudsætning, ikke kun for den moderne kunst, men for den måde, vi handler og tænker på. Politisk, ideologisk, kulturelt og bevidsthedsmæssigt.

Mødested: Hovedindgangen v. Frederiksberg Runddel

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 17.06.2022 17:00-18:30 Frederiksberg Have Tom Jørgensen
Tom Jørgensen | FOF Københavns Omegn
Foredragsholder

Tom Jørgensen

Toms liv indenfor kunsten startede for alvor i 1993, hvor Tom blev kunstanmelder på Kunstavisen. Senere oprettede han sammen med sin daværende hustru Eikon Kunstformidling, hvor drømmen om at være foredragsholder og guide på kunstture blev udlevet. Siden har Tom holdt hundredevis af foredrag og arrangementer for kunstforeninger, aftenskoler, i kunstmuseers venneforeninger, i Ældre sagen og på folkeskoler i hele Danmark. 
I 2012 blev Tom kunstanmelder på Jyllands Posten og har været det lige siden, samtidig med at han fortsat er redaktør på Kunstavisen.