Skip to content
Cæcilie Nordby & Niels HP Koncert | FOF Københavns Omegn

Cæcilie Nordby & Niels HP // Musik i Byparken

Cæcilie Nordby & Niels HP // Musik i Byparken

Afslut denne juni-uge med en musikaften i særklasse i de smukke rammer i Byparken. Denne eftermiddag gæster Cæcilie Norby og Niels HP Kvartet Hedehusene.

Cæcilie Norby:
Cæcilie Norby har haft en imponerende karriere, som kun få herhjemme har formået at gøre hende efter.

Efter sin alsidige og imponerende medvirken dette års udgave af Toppen af Poppen er Cæcilie tilbage med et powerfuldt all star band og et repertoire, der ligger vægt på hendes PopSoul sider, hvor krydderier af Jazz og Rock selvfølgelig også findes. Hun slog for alvor i gennem for snart 30 år siden i orkestrene Frontline og One Two. Siden fik hun guldrandede pladekontrakter, først med det hæderkronede label Blue Note Records - idag er hun signet på Europas største Vocal labels ACTmusic. De sidste 30 år har hun turneret verden rundt.

Niels HP Kvartet:
Kvarteten spiller Niels HP's groove baserede musik, som levner plads til, at musikerne kan strække ud, så ikke to aftener er ens. En levende musiktrio, hvor Jacob Christoffersens sprudlende klaverspil og Jesper Bodilsens varme groove og Zoltan Csörsz  geniale grooves danner en perfekt legeplads for Niels HP's vokal.

Retningslinjer og kapacitet:
Der tages forbehold for de retningslinjer og restriktioner ifb. med Covid-19, der måtte være på det gældende tidspunkt.

Vi tager i første omgang udgangspunkt i de retningslinjer, der var gældende før nedlukningen tilbage i december 2020, hvor max kapaciteten var på 500 siddende gæster.

Når de endelige retningslinjer bliver offentliggjort melder vi ud om dette, så alle kan få en sikker og god oplevelse.

Hvis der ikke er åbnet op for udendørs kulturelle arrangementer til den tid, får billetkøberne selvfølgelig refunderet sine billetter.

Gør vejret det uforsvarligt at afholde arrangementet på dagen, bliver det aflyst, og billetkøbere får refunderet sine billetter.