Skip to content
Fjæstad | FOF Københavns Omegn

Fjæstad

Fjæstad

Tilbage i 1996 bragede sangeren Bjørn Fjæstad og hans band BAAL, gennem lydmuren med debut- albummet ”Sensorama”. Et album spækket med energi og storladne rockanthems som, helt fortjent, gik rent ind hos det musikelskende folk.

Anmelderne kvitterede med 5 og 6 stjerner ligesom det blev til flere Grammy nomineringer.

BAAL fik, og har stadig, godt og grundigt fat i sit publikum med utallige koncerter og udgivelse af 8 studie- og 2 livealbums.

Selvom Fjæstad havde rygende travlt med BAAL, teaterforestillinger og filmroller, var der nogle sange der måtte skrives. I 2015 udgiver han sin første solo plade – “Du Kender Intet Til Mig”. Et nærværende album der på smukkeste vis giver et indblik i en anden og mere følsom side af sangeren.

Nu udkommer hans andet soloudspil, der bærer titlen ”Uncover”. Albummet er, som titlen antyder, en samling favoritsange fra hans ungdom, der af forskellige årsager har sat sig fast.

Fjæstad giver, med respekt for originalversionen og sin særlige indlevelsesevne, sin fortolkning af sange der tidligere er fremført af forskellige kunstnere som The Cars, Meat Loaf, Dolly Parton, Bob Dylan, Gordon Lightfoot, Bee Gees m.fl.

“Uncover” – er en håndfuld sange fra hans egne barne- og ungdom. Sange fra 60’ 70’ og 80’, som med deres stemmer og lyde vækkede nogle intuitive følelser der blotlagde den umiddelbare længsel og afmægtighed, men heldigvis også gav tro på det gode i mennesket, trods mørket i hans verden.