Skip to content
Aktuelle kunstudstillinger | FOF Københavns Omegn

Aktuelle kunstudstillinger

Aktuelle kunstudstillinger

Baron Rosenkrantz
En omfattende præsentation af denne excentriske kunstners livsværk. Med hang til mysticisme skabte han kompromisløst og nysgerrigt en række utroligt farverige og lysende værker.
Mødested: Arken

Marstrand
Marstrand var et enestående og sprudlende guldaldertalent, som i sit maleri boltrede sig inden for flere forskellige genrer - portrættet, teatret, Italiensrejserne og folkelivsskildringerne.
Mødested: Nivaagaard

Kirchner og Nolde
Kirchner og Nolde står som to fyrtårne inden for den moderne billedkunst. Deres billedsprog er ekspressionistisk, baseret på heftige farver og voldsomme penselstrøg.
Mødested: Statens Museum for Kunst

Vilhelm Bjerke Petersen
Bjerke Petersen er især kendt for sit surrealistiske maleri. Han var uddannet i Danmark og som den eneste dansker på Bauhaus, hvor han blev undervist af Kandinsky og Klee.
Mødested: Øregaard Museum

Gamle billeder i nye rammer
Museet genåbner efter opførelsen af en ny underjordisk tilbygning, Himmelhaven. Udvidelsen giver for første gang mulighed for at vise museets pragtfulde samling i sin helhed.
Mødested: Ordrupgaard

*Ret til ændringer forbeholdes. Entreprisen er ikke inkluderet; men der gives grupperabat. Mødekort skal medbringes hver gang.