Skip to content
10 aktuelle kunstudstillinger med Alice Fanø | Credit Berthe Morisot | FOF Københavns Omegn

Ti aktuelle udstillinger med Alice Fanøe

Ti aktuelle udstillinger med Alice Fanøe

1. L.A. Ring – Årstidernes maler
L.A.Ring skildrede dels nøgternt årstidernes gang, dels så han naturen som en allegori på menneskelivet og kædede årstiderne sammen med de forskellige livsaldre.
Mødested: Øregaard Museum 

2. Cathrine Raben Davidsen
En af samtids mest betydende kunstnere, Raben Davidsen indtager museet med en totalinstallation, der iscenesætter hendes værker sammen med Tegners skulpturer.
Mødested: Tegners Museum

3. Barok
Sanselighed og stærke følelser. Den europæiske baroks sprudlende historie. En brydningsperiode, hvor religionen udfordres, og hvor filosofi og videnskab får ny betydning.
Mødested: Statens Museum for Kunst

4. Bruno Liljefors
På nært hold kan vi opleve den store svenske naturskildrers dramatiske motiver med kæmpende og jagede dyr og minutiøst malede fugle i naturen.
Mødested: Nivaagaard

5. Anna og Michael Ancher
Udstillingen har fokus på ægteparrets kunstneriske parløb. Den akademisk skolede og traditionsbundne Michael og Anna med hendes mere frigjorte tilgang til lyset og farven.
Mødested: Ordrupgaard

6. Marie Krøyer
Marie Krøyers kunstneriske produktion var stærkt inspireret af Arts & Crafts bevægelsen. Hun arbejdede på tværs af forskellige kunstarter og spændte over maleri, kunsthåndværk og indretning. 
Mødested: Hirschsprungs Samling

7. Samlernes Valg
C.L. Davids egen samling af nyere dansk kunst har længe været på magasin; men nu får vi muligheden for at opleve en udsøgt privatsamling af malerier, skulpturer og keramiske værker.
Mødested: Davids Samling

8. Grib hverdagen
Skildringer af hverdagslivet dominerer den hollandske og flamske kunst i det 17. århundrede og den danske kunst i det 19. århundrede. Vi undersøger de mange fællestræk ved de to perioder.
Mødested: Nivaagaard

9. Kvindelige impressionister
Alle kender vi de mandlige impressionister. I anledning af 150året for impressionismens fødsel sætter Ordrupgaard fokus på dens kvinder – Cassatt, Morisot og Bracquemond.
Mødested: Ordrupgaard

10. Soldater
Med de slesvigske krige opstod billedet af folkets kriger. Den danske soldat fik en hovedrolle i tidens kultur. Vi møder soldaterne på slagmarken, i lejren og de overlevende, der siden vendte hjem.
Mødested: Hirschsprungs Samling

*Ret til ændringer forbeholdes.
**Entreprisen er ikke inkluderet; men der gives grupperabat.