Skip to content
Bustur til H.C Andersens museum | FOF Københavns Omegn

Rejse til Fyn, Ærø og det nye H.C. Andersen museum

Rejse til Fyn, Ærø og det nye H.C. Andersen museum

Prisen er inkl. ½ pension, entreer og 1 frokost ekskl. drikkevarer.

Trænger du til en hyggelig miniferie efter den lange vinter, så tag med på denne unikke og specielt tilrettelagte rejse, som får dig til dejlige Fyn, Svendborg, Ærø og Odense. Vi kører via Storebæltsbroen til Den fynske have, hvor vi skal besøge Europas største bisonfarm Ditlevsdal. Her får vi en rundvisning på hele farmen og slutter af med frokost bestående af bisonhakkebøf.

Herefter fortsætter vi gennem Svanninge Bakker, også kaldet ”De fynske Alper”, og videre til hotel Ærø I/S. Byens hyggelige havn kan nydes på egen hånd. 

Næste dag skal vi til Ærø, hvor vi mødes af en lokal guide, som viser os rundt på øen. Vi skal opleve den smukke natur og et par af øens seværdigheder bl.a. herregården Søbygaard som er et at Danmarks mindste jagtslotte. Dagen slutter med en lille byvandring i den 1700-årige gamle Ærøskøbing, også omtalt som Eventyrbyen. 

På rejsens sidste dag besøger vi Odenses helt nye museum, H.C. Andersens Hus. Huset udfordrer alle vores sanser og formidler ikke kun forfatterens forfatterskab, men i lige så høj grad hans litterære univers.

Mødested: Herlev Station – Taastrup Station
Nærmere informationer omkring opsamling følger.