Skip to content
Rejse til Rom | FOF Københavns Omegn

Rom – en perlerække af oplevelser

Rom – en perlerække af oplevelser

Rom – en perlerække af oplevelser

Som turist i Rom må man indstille sig på også at rejse tilbage i historien. Uanset hvor man færdes, støder man på imponerende vidnesbyrd fra byens mere end 2.500 år gamle historie.

Rom er fyldt med seværdigheder og byen er et levende vidnesbyrd på flere tusindårs historie. Overalt støder man på mindesmærker fra antikken, renæssancen og barokken. Rom er også den katolske kirkes centrum med verdens mindste stat, Vatikanet. Byens seværdigheder opleves til fods og metro, da busser ikke kan køre frit i centrum. 

Dag 1
Ankomst til Roms lufthavn Fiumicino omkring frokost og herfra kører vi ind til Rom, og ankommer til vores hotel midt på eftermiddagen. Efter indkvartering er resten af dagen er til oplevelser på egen hånd. 

Dag 2
Vi bruger dagen på at besøge Roms mest spektakulære seværdigheder til fods i den historiske bydel gennem labyrint af gader og gyder fra den ene eventyrlige seværdighed til den anden. Vi ser Den spanske Trappe – et populært samlingssted. Verdens mest berømte springvand, Trevi Fontænen, Piazza Venezia, der betragtes som byens hjerte og vi afslutter dagens tur ved Pantheon. Efter frokost er der mulighed for et besøg i Vatikanet (med tillæg), hvor vi oplever alt det, som Vatikanet har at byde på. Resten af dagen er til oplevelser på egen hånd.

Dag 3
Dagen bruges i hjertet af det antikke Rom, som var Forum Romanum. Her blev verdens skæbne afgjort og nye udgravninger frembringer konstant viden om fortiden. Ruinerne hører til blandt byens mest fascinerende seværdigheder. 

Vi ser byens mest imponerende bygningsværk, Colosseum, som er verdens største amfiteater, der blev anvendt til gladiatorkampe. Det siges, at ikke mindre end 500.000 mennesker og over en million vilde dyr døde i arenaen under disse kampe. Resten af dagen er til oplevelser på egen hånd.  

Dag 4
Formiddagen er til oplevelser på egen hånd. Midt på eftermiddagen mødes vi og tager til Trastevere, Roms kunstnerkvarter, som summer af liv. Efter en tur rundt i de snævre gader på jagt efter små atelierer, kunstbutikker m.m. mødes vi og spiser en god, traditionel romersk middag på en af de hyggelige restauranter i kvarteret. 

Efter middagen kører vi en herlig tur rundt i Rom, hvor vi kan beundre byen i nattens skær, naturligvis med et stop på en af byens høje, hvorfra vi kan nyde den oplyste by i panorama-udsigt. Sent på aftenen vender vi tilbage til hotellet. 

Dag 5
Efter morgenmaden forlader vi hotellet og kører mod lufthavnen Fiumicino. 

Med i prisen:
• FlyKøbenhavn – Rom t/r
• Håndbagage10 kg
• 4 x overnatning med morgenmad
• 1 xmiddag (dag 1)
• 1 xmiddag inkl. vin (dag 4)
• 2 xbyrundtur med lokalguide
• Aftenturmed bus
• Høretelefontil byrundtur
• Danskrejseleder

Diverse informationer: 
GIBA Travel forbeholder sig ret til mindre ændringer i programmet i forhold til de forskellige arrangementer.