Skip to content
Grundtvigskirken rundvisning | FOF Københavns Omegn

Grundtvigskirken

Grundtvigskirken på Bisbebjerg Bakke er en af de mest seværdige kirker i København, og imponerer enhver besøgende, der træder ind i det monumentale kirkerum. Kirken blev opført i gotisk stil af P.V. Jensen-Klint, der også var bygherre for størstedelen af husene omkring kirken på Bisbebjerg Bakke. Sønnen Kaare Klint overtog byggeriet efter faren og indrettede kirken med Klint-stolene, som vi stadig kan se i kirken i dag. Vi starter turen på pladsen ved Bisbebjerg Torv, hvor der først fortælles om Bisbebjerg Kirkegård og derfra går vi sammen til kirken. 

Mødested: Foran Dansekapellet, på Bispebjerg allé. Kirken blev opført i gotisk stil af P.V. Jensen-Klint, der også var bygherre for størstedelen af husene omkring kirken på Bispebjerg Bakke. Sønnen Kaare Klint overtog byggeriet efter faren og indrettede kirken med Klint-stolene, som vi stadig kan se i kirken i dag. Vi starter turen på pladsen ved Bispebjerg Torv, hvor der først fortælles om Bispebjerg Kirkegård og derfra går vi sammen til kirken. 

Mødested: Foran Dansekapellet, på Bispebjerg Allé

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 30.04.2023 14:30-16:00 Grundtvigskirken Kristina Junge Jørgensen
Kristina Junge Jørgensen | FOF Københavns Omegn
Turleder

Kristina Junge Jørgensen

Kristina Junge Jørgensen er uddannet Cang.mag. i fransk og italiensk og aut. turistfører i København. Hun har været guide i København siden 2004, hvor hun guider danske og udenlandske gæster på byvandringer og museumsrundvisninger. Hun har desuden mange års erfaring som foredragsholder.