Skip to content
Landbohøjskolens Have | Foto Kim Greiner | FOF Københavns Omegn

Landbohøjskolens Have og historiske bygninger

Turen starter med Bindesbølls gamle hovedbygning fra 1858, og så vidt muligt besøger vi det smukke Festauditorium.

I Skulpturhaven ser og hører vi om misteltenen, den tænkende hest, abernes skræk og det forstenede træ, der står lyslevende. Vi fortsætter til Bjørn Nørgaards kunstværk "Biologisk Mangfoldighed", og vi får historien om den gamle smedje der måtte lade livet, Storm P malerierne og koen Maren med træbenet.

I den gamle have ser vi mammuttræet der er verdens største træart, den gamle hængepil der blev brændt af, tempeltræet med det specielle sexliv m.m. Til sidst besøger vi Rosenhaven og Sommerblomsthaven der stadig står i fuldt flor.  Rundturen varer ca. 1 time og 45 min og slutter ved Cafe Væksthuset.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 31.08.2021 13:00-14:45 Landbohøjskolens Have Kim Greiner
Kim Greiner | FOF Københavns Omegn
Foredragsholder

Kim Greiner

Kim Greiner er uddannet skov- og landskabsingeniør. I en længere årrække har han været ansat som havemester i Landbohøjskolens Have. Siden 2015 er han på fuld tid som forfatter, foredragsholder og københavnerguide. Han er lidt af en eventyrer og globetrotter, idet han har rejst i 73 forskellige lande på 6 kontinenter. Både hans foredrag og byvandringer spænder vidt og er kendetegnet ved, at de altid fremføres engageret, med et glimt i øjet og er særdeles underholdende.