Skip to content
Arbejdermuseet | Foto Søren Hytting

Livstilstur i København - dansk hygge - danskhed og Arbejdermuseet

Prisen er inkl. entré til Arbejdermuseet

På denne vandretur rundt i Kvarteret omkring Torvehallerne besøger vi nogle steder der er indbegrebet af dansk hygge og hvilket museum viser bedre danskheden end Arbejdermuseet i Rømersgade. Museet er et kulturhistorisk museum og formidler udviklingen i arbejdernes hverdagsliv, arbejdsvilkår og arbejderbevægelsens historie fra 1870 frem til idag.

Mødested: Sømods Bolcher, Nørregade 36, 1165 Kbh K

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 26.04.2023 14:00-16:00 Sømods Bolcher Mette Kromann Thomsen
Mette Kromann Thomsen | FOF Københavns Omegn

Mette Kromann Thomsen

Mette glæder sig til at vise dig København og Danmark og fortælle om landets historie. Hun arrangerer vandre-, cykel-, limousine-, metro- og sejlture. På sine ture viser hun sig de kendte seværdigheder, og du kommer på kryds og tværs af København gennem baggårde, skjulte haver og steder, du normalt aldrig kommer, hører historien og bliver opdateret på alt det nye. Hendes ture er altid med kant og allermest er Mette glad for, hvis det lykkedes at introducere sine gæster til nye universer og spændende oplevelser. 

Mette er uddannet som certificeret turistfører på RUC, phytoterapeut, akupunktør og arbejdet som lokal guide i København, Nordsjælland og Midtsjælland på både dansk, engelsk og italiensk. Hun har mange års erfaring som rejseleder i både Danmark og udlandet.