Skip to content
Askepot The Musical | FOF Københavns Omegn

Askepot – The Musical

Askepot – The Musical

Prisen er inkl. O-billetter og entré til Tivoli

Kom med til forpremiere til dit yndlingseventyr Askepot som har fået en makeover. FOF har sikret sig nogle af de bedste pladser så du kan komme ”tæt” på skuespillerne. Oplev den magiske popmusical som er spækket med ny musik af Rasmus Seebach, manuskript af Line Knutzon og kostumer af Soren Le Schmidt. 

Oplev et af historiens største kærlighedseventyr i farvestrålende nye klæder. 

Skoene er stadig af glas, den onde stedmor er stadig ond, og den store kærlighed er stadig på spil – men ellers er intet helt ved det gamle i ASKEPOT – THE MUSICAL.

Oplev et af historiens største kærlighedseventyr i farvestrålende nye klæder med masser af magi, musik, humor, fashion og romantik – med helt nye sange af Rasmus Seebach, manuskript af Line Knutzon og kostumer af Soeren Le Schmidt.

Musikken til ASKEPOT – THE MUSICAL er i sig selv et eventyr værdigt. Rasmus Seebach, den bedst sælgende danske artist gennem de seneste knap 15 år, har skrevet helt nye sange til musicalen sammen med to af sine faste samarbejdspartnere, Ankerstjerne og Andreas Sommer. Det er første gang nogensinde, at Rasmus Seebach skriver nye sange til en musical. 

På scenen står Stig Rossen, Johanne Milland, Rasmus Brohave, Pelle Emil Hebsgaard, Caroline Henderson, Cristopher Rørmose, Kirstine Moses og Maja Glenber samt et ensemble af sangere og dansere.

Mødested: Tivolis koncertsal, Vesterbrogade 3, 1630 København V