Skip to content
Madame Butterfly Foto Miklos Szabo | FOF Københavns Omegn

Madame Butterfly

Prisen er inkl. 1 glas vin

Alle rives med af Puccinis dramatiske opera Madame Butterfly i denne nye og smukke opsætning som handler om en ung kvinde, der udnyttes og brutalt får sine sommerfugle revet af.

Den tragiske kærlighedshistorie om den japanske geisha Cio-Cio-Sans møde med den amerikanske løjtnant i Nagasaki er dybt bevægende og samtidig ætsende stærk med sin imperialismekritik og sit portræt af en kvinde, som naivt drømmer om, at et andet liv er muligt.
Cio-Cio-San personificerer kærligheden i reneste form; tilliden, der svigtes af en selvoptaget åndløshed, der skildrers intenst af Puccini.
Operaen indeholder musik af højeste karat: Butterflys længselsfulde arie, nynnekoret under hendes natlige venten på flådeofficeren Pinkerton samt den afsluttende dramatiske scene, hvor hun efter hjerteskærende farvel til sin lille søn også tager afsked med sit eget liv.

Mødested: Opera Holmen, Ekvipagemestervej 10, 1438 København K.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 28.04.2024 14:15-17:45 Opera Holmen Pia Mengel

Pia Mengel

Pia Mengel er uddannet Aut. turistguide og er guide for en lang række af FOF´s rundvisninger, Kulturbesøg, ture med Opera og Musicals og busture med kulturindhold mm.