Skip to content
Hovedpineprogrammet ved Ole Larsen | FOF Københavns Omegn

Hovedpineprogrammet

Hovedpineprogrammet

Fjern din hovedpine online – nemt og hurtigt

Når du mærker en hovedpine eller nakkesmerter, har du brug for øjeblikkelig hjælp til at fjerne dine smerter. Det kan du gøre med Hovedpineprogrammet®.
Ole Larsen, stress- og smerteekspert, har udviklet et online kursus, hvor du kan lære at fjerne hovedpine og nakkesmerter. 
Hovedpineprogrammet® består af 15 nemme øvelser, der kan udføres på under 15 minutter som selvbehandling. Erfaring viser, at Hovedpineprogrammet® kan fjerne eller minimere smerten hos 8 ud af 10 med hovedpine.

På online kurset lærer du at fjerne din hovedpine gennem videoinstruktion og E-bog. Det sker med massage, som du selv kan gøre på hovedets muskler og akupressurpunkter.

Når du har tilmeldt dig online kurset, modtager du straks et login, der giver adgang til hele materialet, som er din ejendom fremover.
OBS: Tjek din spammappe eller promoveringer for e-mails i forbindelse med programmet.

Læs mere og tilmeld dig HER
 
Kursusformen er for dig, der har brug for et kursus her og nu, eller ikke har mulighed for at komme på et traditionelt kursus eller foredrag med instruktøren. Fordelen er, at du kan gentage kurset. Det er naturligvis en forudsætning, at du har adgang til computer og internet, samt at du har en smule kendskab til benyttelsen.

Ole Larsen er forfatter til bogen ”Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager”, der er solgt i over 33.000 eksemplarer. Han har holdt kurser og foredrag for over 80.000 personer og er velkendt i aftenskolerne, hvor tusindvis har set hovedpine og andre smerter blive fjernet på få minutter.

Ole Larsen har udviklet ALFAkinesiologi, som er en RAB-godkendt metode til at behandle smerter, stress, allergier og psykiske ubalancer uden brug af medicin. Han har uddannet et stort antal stresskonsulenter og terapeuter i behandlingsmetoderne. Se mere på www.stresskonsulent.dk 

Hvad siger andre om hovedpineprogrammet? Læs her, hvad andres oplevelse med onlineprogrammet har været.