Skip to content
Slut med hovedpine Marialucia | FOF Københavns Omegn

Slut med hovedpine med Marialucia Larsen

Lider du af hovedpine, så bør du deltage på dette online foredrag. Du får viden om de årsager, der forårsager hovedpine, og hvordan du kan undgå dem. Årsagerne finder du inden for kroppens fire områder: fysisk, psykisk, kemisk og elektrisk. 

Du lærer det anderkendte Hovedpineprogram®, som kan fjerne en spændingshovedpine på 15 minutter. Hovedpineprogrammet® består af øvelser, som er en kombination af massage, akupressur og energistimulering. Øvelserne afspænder de muskler og punkter, der skaber smerter og hovedpine. 

Det oplever folk med Hovedpineprogrammet®:

• afspænder muskler
• fjerner spændinger og smerter
• giver mere energi og godt humør

Med Hovedpineprogrammet® bliver 8 ud af 10 fri for hovedpine, viser 20 års erfaring.

Foredragets viden og metoder er fra stress og smerteekspert Ole Larsen, som har skrevet bestsellerbogen ”Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager.” Flere hundrede mennesker er blevet smertefri med Ole Larsens metoder på hans foredrag og kurser. 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 06.09.2022 19:00-20:30 Taastrup Kulturcenter Marialucia Larsen
Marialucia Larsen | FOF Københavns Omegn
Foredragsholder

Marialucia Larsen

Marialucia er næste generation af Stress- og smerteekspert Ole Larsen. 
Hun har de sidste 10 år assisteret på Ole Larsens stresskonsulent uddannelse og taget alle hans uddannelser. Derudover behandler hun folk for stress, smerter, hovedpine og eksamensangst.  

Hendes passion for at hjælpe folk med hovedpine og stress startede i forbindelse med hendes kandidat i HR og ledelse på CBS. Gennem uddannelsen var hendes fokus på ”Stress på arbejdspladsen”, hvor hovedpine og stress var et gennemgående problem hos medarbejderne.
Hun kombinerer hendes viden fra erhvervslivet med Ole Larsens viden og metoder fra bestseller borgen: "Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager".

Marialucia er en blændende formidler på scenen og har god kontakt med publikum. Publikum nyder hendes formidlingsevne, engagement og ikke mindst charme på scenen.